Cafe ZUS

Nieuws

By in Nieuws Reacties uitgeschakeld voor De Markt op z’n kop met ‘Schik op de Mert!’  🎉

De Markt op z’n kop met ‘Schik op de Mert!’  🎉

Carnavalsdinsdag groot feest op de Markt – Café ZUS is er bij!

‘Wijchen een gemeente waar altijd wat te beleven valt!’ Zo staat Wijchen veelal bekend in de regio. Alleen merken we dat Carnaval in Wijchen een beetje terugloopt én dit is natuurlijk erg zonde! Daarom hebben wij: Dennis Janssen, Sven van Noort, John Toonen (Prins Carnaval Wijchen 2019), Pieter Aalbers, Bart Cobussen en Anne Nillesen de koppen bij elkaar gestoken om samen het evenement ‘Schik op de Mert!’ professioneel neer te gaan zetten.

Vorig jaar versus dit jaar
Het afgelopen jaar werd het evenement ‘Schik op de Mert’ in amper 3 weken georganiseerd, maar kwamen er uiteindelijk toch zo’n 200 carnavalisten op af. Dit jaar leggen we de lat een stuk hoger en zorgen we ook voor een overkapping over de Markt.

Draag het evenement een warm hart toe!
Omdat we dit allemaal vrijwillig naast ons gezin en werk oppakken, hebben we geen tijd om langs de deuren te gaan voor sponsoring. Daarom willen we via deze weg aan jullie vragen een bijdrage te doen. Alle beetjes helpen!Draag jij Schik op de Mert ook een warm hart toe? Stuur dan een mail naar info@schikopdemert.nl.

Buttons
Tevens zullen er tijdens alle Carnaval gerelateerde evenementen ‘❤️Wijchens Carnaval’ buttons vanaf €5,- euro verkocht worden, waarvan de volledige opbrengst naar de organisatie van ‘Schik op de Mert’ gaat.

Schik op de Mert is een gratis carnavalsevenement. Vanaf 11 februari is het mogelijk om een stempelkaart te kopen voor €15,- bij Café Anneke, Zaal4, Café de Arend, Café Zus, Wapen van Wijchen, Sterrebosch, Brownies & downieS. Hiervoor krijg je 6 consumpties en een gratis ontbijt.

Let op! Deze stempelkaart is alleen vooraf aan het evenement te koop. Op de dag zelf kun je nog wel gratis het evenement bezoeken en losse consumpties pinnen, maar zonder stempelkaart kun je geen gebruik maken van het ontbijt.

Nieuw: ‘Loat oe eige zien!’
Presenteer jouw vereniging, groep, organisatie, jezelf doormiddel van een ludiek bord. Onder begeleiding van een spreekstalmeester zullen de carnavalisten met de borden om 11.11 in defilé de Markt op geroepen worden, met als afsluiter Prins John en zijn gevolg. Verzamelen op 10.30 uur bij Café Anneke.

De moiste staontoffel
Neem je eigen statafel mee! De mooiste, meest origineelste tafel wint een vette prijs én een gouden ‘Stoantoffel wisselbokaal’.

Programma
10.30 Verzamelen deelnemers ‘Loat oe eige zien!’ bij Café Anneke
11.11 Aftrap Schik op de Mert met ‘Loat oe eige zien!’
11.30 Prins John opent het ontbijtbuffet

Met optredens van:
– Mosterd na de Maaltijd
van ‘Hey Jacqueline (waar is de vaseline)’
– De Havenzangers
– De Flierenfluiters
– 3 Wijchense feestdj’s

16.00 uur afgelopen

Kortom een afwisselend programma voor jong en oud!

Post navigation